Johanna Mäkelä

Johanna Mäkelä

Olen DayaLivin yrittäjä Johanna Mäkelä, ammatiltani Valviran laillistama sosionomi AMK (sosiokulttuurisen työn suuntautuminen) ja taideohjaaja. Erikoisosaamiseen kuuluu myös sosiaalisen sirkuksen ohjaaja- ja värikylpyohjaajakoulutukset sekä syventyminen steinerpedagogiikkaan. Vuosien joogaharjoittamisen jälkeen joogaopettajaopinnot ovat nyt ajankohtaiset.

Työkokemus: projektipäällikön työt taidekasvatushankkeissa, varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät, päiväkodinjohtajan työ sekä väkivaltatyö sosiaaliohjaajana turvakodilla ja turvakodin avopalveluissa.  

Haluan auttaa ihmisiä huomaamaan vahvuutensa ja hyvän itsessään, löytämään iloa arjessa sekä näkemään valoa tulevassa. Minun tehtäväni on kannatella ja löytää keinoja näihin tavoitteisiin.

Oman kiinnostukseni ja kokemukseni kautta minun on helppo työskennellä taidelähtöisesti. Olen kokenut sirkuksen voimaannuttavan vaikutuksen ja esim. joogasta tuttujen hengitysharjoitusten välittömän vaikutuksen sekä omassa elämässäni että asiakastyössä. Taide on kulkenut aina mukanani lähes kahdenkymmenen vuoden työurallani.

DayaLiv tarkoittaa myötätunnolle omistautumista. Myötätunto on avain onnistuneen asiakassuhteen luomiseen. On tärkeää toimia asiakkaan kanssa tasaveroisena ja löytää myötätunnon kautta oikeat avaimet taidelähtöiselle työskentelylle.